play cross pause mindstrength play-circle quote-marks facebook linkedin twitter menu kindness appreciation awareness focus instagram right left plus reload down tick heart asterix

Boek je eerste (gratis) sessie

Beginnen is vaak het moeilijkst. Er is altijd wel een reden om niet te starten. Daarom heb ik het zo makkelijk mogelijk gemaakt. Een korte, gratis sessie, binnen 48 uur.

 

Begin hier!

Ik mik erop om binnen 48uur plaats voor je te hebben (op werkdagen!)
  • Inloggen voor jouw privacy Log je in om je eerste afspraak te plannen
  • Korte en effectieve intake we krijgen het probleem helder en je loopt weg met concrete actie punten en vervolg stappen
  • Veilige, online omgeving Je hoeft nergens heen, vanuit de veiligheid van je eigen plek, wanneer het jou uitkomt
  • Follow-up mogelijk Mocht je behoefte hebben aan meer support, kunnen we kijken wat goed is voor jou
Gratis!

Wat anderen zeggen...

“Ik leerde mijn patronen kennen, en zag opeens heel goed in wat ik kon veranderen om me beter te voelen. ”

Camile

“Ik kwam omdat ik niet wist welke carrière stap ik moest maken, maar al snel kwamen we op de onderliggende oorzaken van mijn keuze stress. Dat was niet makkelijk, wel nodig. Ik voel me een stuk beter”

Inge

“Ik vond de sessies heel fijn. Ik heb veel geleerd over mezelf en over psychologie. Ik ga echt anders met mijn stress om. ”

Miranda

“Ik heb geleerd dat ik wel degelijk rust in mijn hoofd kan vinden. Niet op de manier dat ik dacht, maar het werkt echt. ”

Lucy

“Ik wil vooral bedankt zeggen. Je was op het juiste moment beschikbaar en het heeft me veel geholpen toen mijn moeder opeens heel erg ziek was.”

Linda

“Ik zorg nu beter voor mezelf. Ik zat tegen een burn-out aan, en dankzij onze gesprekken kan ik nu alles veel beter managen”