play cross pause mindstrength play-circle quote-marks facebook linkedin twitter menu kindness appreciation awareness focus instagram right left plus reload down tick heart asterix
Portrait of Maaike - founder of MindStrength

Simpele, effectieve, resultaat-gerichte psychologische hulp

Boek een GRATIS sessie

Loop je ergens tegen aan? Heb je behoefte om te praten met een professional en snel stappen te zetten om je beter te voelen? Ik kan je helpen. Honderden mensen gingen je voor.

Waarom wachten?

Je eerste sessie kan snel, en is volledig gratis. Ik weet dat het moeilijk kan zijn de eerste stap te zetten, maar het is zo geregeld en geheel vrijblijvend.

Ja, ik wil een sessie boeken
Portait of Maaike van Min, founder of MindStrength

Hallo, ik ben Maaike

Ik ben een psycholoog die zich richt op resultaten.

Van 2004 tot 2017 woonde en werkte ik in Afrika en Azië. Ik werkte met een passie en voor een passie. In de loop der jaren ben ik gegroeid in mijn werk en kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheid, zowel qua management als verantwoording afleggen over enorme budgetten (350 miljoen!). Ik hield van wat ik deed en leefde echt het leven dat ik wilde.

Maar van binnen had ik het moeilijk. Ik was zenuwachtig. Veel.

Als opgeleid klinisch psycholoog en mindfulnesstrainer ken en begrijp ik de wereld van mentale weerbaarheid en welzijn. Als een mens die worstelde, weet ik hoe moeilijk en uitdagend het kan zijn om mentale veerkracht en kalmte te vinden.

De afgelopen 5 jaar heb ik mensen zoals jij ondersteund om meer mentale veerkracht op te bouwen en zich sterker, gelukkiger en gemakkelijker te voelen in hun dagelijks leven. Ik heb ze ondersteund met 1:1 therapie en coaching, met groepstrainingen en met tools en oefeningen die ze in hun leven hebben geïntegreerd. Hiermee hebben ze hun leven kunnen transformeren.

Mijn cliënten staan ​​midden in het leven met verantwoordelijkheden in hun werk, met hun partners, hun kinderen, hun ouders, hun vrienden. Ze werken allemaal hard om zich beter te voelen, niet te stressen, niet te overdenken, gezond te leven, voor hun dierbaren te zorgen, verantwoordelijk en vriendelijk te zijn, maar merken dat ondanks hun inspanningen, ze een gevoel van gemis voelen. Ze wilden zich meer op hun gemak, rustiger en zelfverzekerder voelen. Ze wilden meer van het leven genieten.

Met dat verlangen hebben ze gepraat, geoefend, begrepen en vertrouwd op het proces van het opbouwen van mentale veerkracht. Ze vinden nu rust in het midden van de drukte. Ze hebben geleerd hun drukke geest te kalmeren, sterk te staan ​​en comfortabel en gelukkig te zijn met wie ze zijn. Dit alles creëerde een vrijheid die hun voorstellingsvermogen te boven ging. Het vermogen om het leven te leiden dat in overeenstemming is met hun waarden, werken met hun sterke punten, wat hen een gevoel van voldoening en gemak geeft, wat op zijn beurt een impact heeft op iedereen om hen heen… jij kunt dit ook bereiken!

Lees meer over Maaike

Wat klanten zeggen...

“Echt professioneel en behulpzaam, zou het zeker aanbevelen”

Wil je meer rust en vertrouwen?

Schrijf je dan in voor mijn mails!

Na je aanmelding ontvang je regelmatig korte audiolessen, informatie en tips en tricks over mentale gezondheid, weerbaarheid en kracht.

Meld u nu aan